Известие

Collapse
No announcement yet.

Купе от Алфа Спринт

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Купе от Алфа Спринт

Здравейте,
    Обмислям проект да си "направя" алфа спринт. С малко добавки визията на колата става уникална. Имам в наличност 1.6 16в боксер и въобще цяла кола за донор, само купенце трябва да си намеря. И ето тук ударих на камък, не предполагах, че са толкова "кът". Затова пиша този пост, ако някой има нещо впредвид или съвет, ще е добре дошло.

Поздрави,

Първоначално публикувано от spellmaste Покажи съобщение
    Здравейте,
    Обмислям проект да си "направя" алфа спринт. С малко добавки визията на колата става уникална. Имам в наличност 1.6 16в боксер и въобще цяла кола за донор, само купенце трябва да си намеря. И ето тук ударих на камък, не предполагах, че са толкова "кът". Затова пиша този пост, ако някой има нещо впредвид или съвет, ще е добре дошло.

Поздрави,
    Каква кола имаш за донор? По принцип не знам да има серийно 1.6 16V боксер.
    Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Като гледам профилната му снимка явно е 145/6 и е 1.6 8v. Сигорно се е объркал че е 16-ка
      Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

146 е колата и наистина не съм сигурен дали е 16в. Големия талон е в собственика извън бг и ми е оставена за вторични, пък си върви колата доволно. Затова съм решил ако успея да я оползотворя в нещо по- добро

Тая от профилната снимка само твин скрапове е виждала

Comment

Много добре колега!
          Идеята е супер.

Пиши на колегата ALFA JTD.
          Той има два Спринта за продаване.
          Внимавай с оптичните добавки за да не стане цигания.

На мен ми трябва заден мост за Спринт с дискови спирачки, та ако ти изскочи такъв, пиши ми.

От 146 ще ползваш много малко неща за Спринт.
          Ако наистина си сериозен и си заделил финанси ще си намериш Спринт.

Задължително ще трябва да минеш и през кърпене на купето, после боя.
          Тия коли гният мощно и ако искаш да я караш ще ти трябва ламарина.
          Last edited by Speeder; d.m.y г., 17:55.
          145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщение
            Много добре колега!
            Идеята е супер.

Пиши на колегата ALFA JTD.
            Той има два Спринта за продаване.
            Внимавай с оптичните добавки за да не стане цигания.

На мен ми трябва заден мост за Спринт с дискови спирачки, та ако ти изскочи такъв, пиши ми.

От 146 ще ползваш много малко неща за Спринт.
            Ако наистина си сериозен и си заделил финанси ще си намериш Спринт.

Задължително ще трябва да минеш и през кърпене на купето, после боя.
            Тия коли гният мощно и ако искаш да я караш ще ти трябва ламарина.
            То няма да са добавки, а по-скоро изчистване на ЖИГУЛА елементите. Купето сам ще си го изкърпя и подсиля, приготвил съм се за много ръжда
            Ще пиша на колегата ЖТД пък да видим какво ще излезе, а пък с флекса и електрожена много неща от 146 стават използваеми :P

Comment

Хех, кои са тия жигула елементи?

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Броните
                alfa romeo sprint 1984

Comment

Първоначално публикувано от boris037 Покажи съобщение
                  Броните
                  Дам, те са най-фрапиращи лично за мен, както и трябва някакъв дискретен спойлер за да даде малко визия на ладовите стопове. Малко раздуване на калниците и праговете, една боя и воала

Comment

По принцип има спойлер, който оригинално се е монтирал на Спринт.
                    На мен ми стой много висока задницата когато е със спойлер.

Ти до спойлера да стигнеш.
                    Пиши и на колегата rijko , и той има Спринт.
                    Може да ти даде информация за някой друг.

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Аз имам спойлер от 33 1-ва серия, който става идеално за Спринт. Като се стигне до него, пиши колега.
                      Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
                        Аз имам спойлер от 33 1-ва серия, който става идеално за Спринт. Като се стигне до него, пиши колега.
                        дано да се стигне до него

Comment

съмнявам се рижавия да продаде спринта а ако го направи на някой друг освен на мен ще пусна водородна бомба върху ботевград

---------- Post added at 21:39 ---------- Previous post was at 21:38 ----------

а какви са тези два спринта който се продават малко повече инфо за тях може ли
                          Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

Тези на montana

www.ClassicCar-bg.com

Comment

То брат вкус няма ама жигулови стопове и брони на спринт си е ......... много гадно. И волана със спортен

От 146-цата няма какво да вземеш. Двигатела е единственото
                              На спринта предно окачване става от 33-ка
                              Някои части от таблото на 33 се присаждат в това на спринт за да заработи спринтовото.
                              Attached Files
                              Last edited by rijko; d.m.y г., 19:58.
                              Опел Кадет GSI
                              166 2,4 JTD
                              ако мислиш че е здрава дай та тествам

Comment

Working...
                              X